top of page
SHORT nemzetközi menü, ahogy mi értelmezzük
Közérthető fogások, melyek egy-egy ország ismert és népszerű fogásai. Törekednénk arra, hogy egy-egy különösebb alapanyaggal találkozzanak a csapatépítő főzés résztvevői ezen a workshopon is.
1
Főételek
Pad Thai csirkével, mogyoróval és sok finom zöldséggel (GM + TM )
Saltimbocca csirkével hasselbach burgonyával (GM +TM)
Tikka Massala (zöldséges vagy csirkés) lepény kenyérrel
Marokkói csirke tagin zöldséges kuszkusszal (TM)
Szűzérme zöldfűszerekkel és körtével sütve, édesburgonya hasábokkal(GM)
Grillezett kecskesajt ratatouille-vel ( francia sült lecsó)
2
Desszertek
Baszk túrótorta (GM)
Torta Barozzi vanília fagylalttal (GM)
Gluténmentes brownie tejszínhabbal (GM + TM)
bottom of page