Bisztró menü, ahogy mi értelmezzük
Közérthető, finom és meglepő fogások. Olyan alapanyag kombinációk, melyeket egyenként ismerünk, de együtt még nem probáltuk ki egy fogásban.
Főzz velünk, tanuljunk közösen!
(A csapat speciális étkezésű tagja részére átdolgozzuk a választott menüt.)
1
Előételek és levesek
Sült szilva krémleves (Lehet GM,TM)
Sült paprika krémleves szezonális fűszerekkel, kolbászmorzsával (Lehet GM, TM)
Chilis-tejszínes pikáns rákfalatok salátával kovászolt pirítóson tálalva
Bruscetták: sült paradicsomos, fetás spenótos kovászolt pirítóssal tálalva
Sült camamber szilva chutney-val
2
Főételek
Rosé kacsamell friss káposztás házi tésztával, sült idény gyümölccsel(barack vagy szilva)
Konfitált kacsacomb (ez előre történik, a pirítás marad feladatként)sütőtökös gnoccival, párolt káposztával
Csirkemell aszalt szilvával és kecskesajttal töltve, hamis rakott kelkáposztával tálalva
Csirkecomb filé zöld fűszerekkel sütve, sült paprika krémmel és brinzás-gombás házi tésztával tálalva
Saltimbocca /csirke vagy borjú/ házi tésztával, parajjal , sült fokhagymával FELÁR csak a BORJÚ esetében
Borjúmáj lilahagyma lekvárral, sült édesburgonya és normál fűszeres burgonya szeletekkel
Afrikai harcsa kovászolt kenyérmorzsa kéregben, sült citrommal, egyben sült fokhagymával szezonális grill zöldségekkel
Fokhagymán pirított garnéla tejszínes -parajos friss taglietelle tésztával
Sertéskaraj chilis, mézes fokhagymás mártással sült céklás fekete rizzsel (Lehetséges GM)
Sertésszűz medalion dijoni mustáros mártásban, felezett szőlővel és dióval megszórva, fokhagymás házi taglietellével.
Vörösboros vadpörkölt zöldségekkel, zöldfűszeres sült puliszkával , uborka salátával (GM, TM)
STEAK mustáros mártással, friss salátával hasselbach burgonyával
3
Főételek felárral
Rosé kacsamell káposztás házi tésztával, sült almával
(Felár: 1.200 HUF / fő) (TM)
Narancsos kacsamell zöldséges ázsiai tésztával
(Felár: 1.200 HUF/fő)(TM+GM)
Borjúvadas francia zsemlegombóccal ( Felár : 1.200 HUF / fő)
Vörösboros vadpörkölt zöldségekkel, zöldfűszeres sült puliszkával , uborka salátával (GM, TM)
(Felár: 1000 HUF/Fő )
4
Desszert
Pohárdesszert eperrel
Körtés clafoutis
Csokoládé szuflé vanilia fagylalttal, szezon gyümölccsel díszítve (Lehet GM)
Baszk túrótorta gyümölcsös mártással GM