top of page
VILBO konyha

Bisztró menü, ahogy mi értelmezzük

Közérthető, finom és meglepő fogások. Olyan alapanyag kombinációk, melyeket egyenként ismerünk, de együtt még nem probáltuk ki egy fogásban. 

Főzz velünk, tanuljunk közösen! 

(A csapat speciális étkezésű tagja részére átdolgozzuk a választott menüt.)

VILBO konyha
VILBO konyha

Előételek és levesek

Sült szilva krémleves  (Lehet GM,TM)

Sült paprika krémleves szezonális fűszerekkel, kolbászmorzsával  (Lehet GM, TM)

Chilis-tejszínes pikáns rákfalatok salátával kovászolt pirítóson tálalva

Bruscetták: sült paradicsomos, fetás spenótos kovászolt pirítóssal tálalva

Sült camamber szilva chutney-val

2

Főételek

Rosé kacsamell friss káposztás házi tésztával, sült idény gyümölccsel(barack vagy szilva) 

Konfitált kacsacomb (ez előre történik, a pirítás marad feladatként)sütőtökös gnoccival, párolt káposztával  

 

Csirkemell aszalt szilvával és kecskesajttal töltve, hamis rakott kelkáposztával tálalva

 

Csirkecomb filé zöld fűszerekkel sütve, sült paprika krémmel és brinzás-gombás házi tésztával tálalva

 

Saltimbocca /csirke vagy borjú/ házi tésztával, parajjal , sült fokhagymával FELÁR csak a BORJÚ esetében  

 

Borjúmáj lilahagyma lekvárral, sült édesburgonya és normál fűszeres burgonya szeletekkel

 

Afrikai harcsa kovászolt kenyérmorzsa kéregben, sült citrommal, egyben sült fokhagymával szezonális grill zöldségekkel 

 

Fokhagymán pirított garnéla tejszínes -parajos friss taglietelle tésztával 

 

Sertéskaraj chilis, mézes fokhagymás mártással sült céklás fekete rizzsel  (Lehetséges GM)

 

Sertésszűz medalion dijoni mustáros mártásban, felezett szőlővel és dióval megszórva, fokhagymás házi taglietellével. 

 

Vörösboros vadpörkölt zöldségekkel, zöldfűszeres sült puliszkával , uborka salátával  (GM, TM)

 

STEAK mustáros mártással, friss salátával hasselbach burgonyával

3

Főételek felárral 

Rosé kacsamell káposztás házi tésztával, sült almával 
(Felár: 1.200 HUF / fő) (TM) 
Narancsos kacsamell zöldséges ázsiai tésztával 
(Felár: 1.200 HUF/fő)(TM+GM)  

Borjúvadas francia zsemlegombóccal ( Felár : 1.200 HUF / fő)

Vörösboros vadpörkölt zöldségekkel, zöldfűszeres sült puliszkával , uborka salátával  (GM, TM) 
(Felár: 1000 HUF/Fő  )

4

Desszert
Pohárdesszert eperrel 
Körtés clafoutis 
Csokoládé szuflé vanilia fagylalttal, szezon gyümölccsel díszítve  (Lehet GM)  
Baszk túrótorta gyümölcsös mártással GM

Speck Bruschetta
bottom of page