Bisztró menü, ahogy mi értelmezzük
Közérthető, finom és meglepő fogások. Olyan alapanyag kombinációk, melyeket egyenként ismerünk, de együtt még nem probáltuk ki egy fogásban.
Főzz velünk, tanuljunk közösen!
(A csapat speciális étkezésű tagja részére átdolgozzuk a választott menüt.)
1
Előételek / Levesek
Mentás zöldborsó krémleves sült csicseriborsóval megszórva (Lehet GM,TM)
Sült paprika krémleves szezonális fűszerekkel (Lehet GM, TM)
Tárkonyos vadragu leves házi csipetkével TM
Gombakrémleves sült zsálya morzsával és parmezánnal
Chilis-tejszínes pikáns rákfalatok salátával kovászolt pirítóson tálalva
2
Főételek
Csirkemell aszalt paradicsommal és spenóttal töltve, baconba tekerve kecskesajttal rakott pesztós édesburgonyával (GM,TM)
Csirkecomb zöld fűszerekkel sütve, sült paprika krémmel és brinzás-gombás házi tésztával tálalva
Saltimbocca /csirke vagy borjú/ házi tésztával, parajjal , sült fokhagymával (Borjú esetén a felár: 1200 HUF / Fő) (TM)
Afrikai harcsa kovászolt kenyérmorzsa kéregben, sült citrommal, egyben sült fokhagymával szezonális grill zöldségekkel (TM)
Sertéskaraj chilis, mézes fokhagymás mártással sült céklás fekete rizzsel (Lehetséges GM)
Egyben sütött sertés szűz erdei gomba mártással, gnoccival
3
Főételek felárral
Rosé kacsamell káposztás házi tésztával, sült almával
(Felár: 1.200 HUF / fő) (TM)
Narancsos kacsamell zöldséges ázsiai tésztával
(Felár: 1.200 HUF/fő)(TM+GM)
Borjúvadas francia zsemlegombóccal ( Felár : 1.200 HUF / fő)
Vörösboros vadpörkölt zöldségekkel, zöldfűszeres sült puliszkával , uborka salátával (GM, TM)
(Felár: 1000 HUF/Fő )
4
Desszert
Pohárdesszert eperrel
Körtés clafoutis
Csokoládé szuflé vanilia fagylalttal, szezon gyümölccsel díszítve (Lehet GM)
Baszk túrótorta gyümölcsös mártással GM