top of page
VILBO konyha

Bisztró menü, ahogy mi értelmezzük

Közérthető, finom és meglepő fogások. Olyan alapanyag kombinációk, melyeket egyenként ismerünk, de együtt még nem probáltuk ki egy fogásban. 

Főzz velünk, tanuljunk közösen! 

(A csapat speciális étkezésű tagja részére átdolgozzuk a választott menüt.)

VILBO konyha
VILBO konyha

Előételek / Levesek 
Mentás zöldborsó krémleves sült csicseriborsóval megszórva   (Lehet GM,TM) 
Sült paprika krémleves szezonális fűszerekkel (Lehet GM, TM) 
Tárkonyos vadragu leves házi csipetkével TM 
Gombakrémleves sült zsálya morzsával és parmezánnal
Chilis-tejszínes pikáns rákfalatok salátával kovászolt pirítóson tálalva 

2

Főételek 
Csirkemell aszalt paradicsommal és spenóttal töltve, baconba tekerve kecskesajttal rakott pesztós édesburgonyával  (GM,TM)
Csirkecomb zöld fűszerekkel sütve, sült paprika krémmel és brinzás-gombás házi tésztával tálalva

Saltimbocca /csirke vagy borjú/ házi tésztával, parajjal , sült fokhagymával (Borjú esetén a felár: 1200 HUF / Fő) (TM)
Afrikai harcsa kovászolt kenyérmorzsa kéregben, sült citrommal, egyben sült fokhagymával szezonális grill zöldségekkel (TM)
Sertéskaraj chilis, mézes fokhagymás mártással sült céklás fekete rizzsel  (Lehetséges GM) 
Egyben sütött sertés szűz erdei gomba mártással, gnoccival 

 

3

Főételek felárral 

Rosé kacsamell káposztás házi tésztával, sült almával 
(Felár: 1.200 HUF / fő) (TM) 
Narancsos kacsamell zöldséges ázsiai tésztával 
(Felár: 1.200 HUF/fő)(TM+GM)  

Borjúvadas francia zsemlegombóccal ( Felár : 1.200 HUF / fő)

Vörösboros vadpörkölt zöldségekkel, zöldfűszeres sült puliszkával , uborka salátával  (GM, TM) 
(Felár: 1000 HUF/Fő  )

4

Desszert
Pohárdesszert eperrel 
Körtés clafoutis 
Csokoládé szuflé vanilia fagylalttal, szezon gyümölccsel díszítve  (Lehet GM)  
Baszk túrótorta gyümölcsös mártással GM

Speck Bruschetta
bottom of page