top of page

Bisztró menü, ahogy mi értelmezzük
Közérthető, finom és meglepő fogások. Olyan alapanyag kombinációk, melyeket egyenként ismerünk, de együtt még nem probáltuk ki egy fogásban.
Főzz velünk, tanuljunk közösen!
(A csapat speciális étkezésű tagja részére átdolgozzuk a választott menüt.)


1
Előételek / Levesek
Sült szilvakrém leves mézes sült dióval (Lehet GM,TM)
Sült paprika krémleves őszi fűszerekkel (Lehet GM, TM)
Rák zöld fűszeres pikáns mártással pirított kovászolt kenyérrel
Tárkonyos vadragú leves házi csipetkével
Aszalt szilvás szárnyas májpástétom meggy mártással, pirított kalácson tálalva
2
Főételek
Csirkemell aszalt paradicsommal és medvehagymával töltve, baconba tekerve pesztós édesburgonya szeletekkel
Zöldséges, currys afrikai harcsa fekete rizzsel
Sertéskaraj chilis, mézes fokhagymás mártással sütőtök felfújt pirított zsályával
3
Főételek felárral
Rosé kacsamell káposztás házi tésztával
Borjúvadas francia zsemlegombóccal
Francia fűszeres, vörösboros vadmártás burgonya prószával
4
Desszert
Pohárdesszert sült szilvával
Körtés clafoutis
Csokoládé szuflé tejszínhabbal, szőlővel
Engadini diótorta sült almával

bottom of page